7 fordeler med å benytte Gjestin Besøkssystem

Besøkssystem

Optimaliser arbeidsplassen din med Gjestin Besøkssystem

  I dagens hektiske forretningsmiljø er effektivitet og sikkerhet av største betydning. Et essensielt verktøy som moderne bedrifter innfører i sine operasjoner, er et besøkssystem, også kjent som digital resepsjon. Dette systemet tilbyr en rekke fordeler som ikke bare forbedrer arbeidsplassens sikkerhet, men også strømlinjeformer prosessene for registrering og administrasjon av besøkende.

  Fordeler med et besøkssystem:

   1. Forbedret Sikkerhet: Gjestin gir et solid lag med sikkerhet ved å effektivt administrere besøksregistreringen. Når en gjest ankommer resepsjonen, registrerer de seg enkelt på innsjekkingskiosken. Samtidig blir mottakeren varslet om besøket. Administratorene har til enhver tid oversikt over hvem som er sjekket inn. Dette gir en trygg og effektiv måte å overvåke og kontrollere tilgangen til lokalene på.
   2. Kostnadsbesparelser: Et av de viktigste aspektene ved et besøkssystem er de betydelige kostnadsbesparelsene det gir ved å ha en ubemannet resepsjon. Å erstatte en manuell resepsjon med automatiserte systemer kan resultere i betydelige besparelser. Denne økonomiske fordelen gir bedrifter muligheten til å bruke sine økonomiske ressurser mer effektivt andre steder, samtidig som det gir en mer stabil og kostnadseffektiv resepsjonsdrift.
   3. Varslinger: Et annet viktig aspekt ved å benytte seg av Gjestin Besøkssystem er muligheten til å sende sanntidsvarsler. Enten det er en tekstmelding (SMS) eller en e-post, kan personalet ditt umiddelbart få beskjed om en besøkendes ankomst. Denne funksjonen sikrer rask respons på mottaket av besøkende, noe som forbedrer kundeservice og generell effektivitet.
   4. Besøksbevis: Systemet gir enkelt muligheten skrive ut besøksbevis. Besøksbevisene kan enten klistres rett på klærne, eller legges i holdere som enkelt festes. Det gir et profesjonelt preg til registreringsprosessen og hjelper med å identifisere besøkende med et raskt blikk.
   5. Bruk av eget utstyr: Med Gjestin Besøkssystem kan dere benytte eget utstyr som iPad eller nettbrett hvis det er ønskelig. Vi leverer også ferdig oppsatt utstyr, slik at dere kun trenger å pakke opp og montere utstyret. Enkel plug and play. For administrative formål kan en datamaskin koblet til internett brukes til å administrere besøkendes data.
   6. Kontaktløs innsjekk: I en tid der helse og sikkerhet er avgjørende, er kontaktløs innsjekk enkelt og praktis. Besøkende kan enkelt sjekke inn ved å skanne en QR-kode med mobilen sin, noe som gir en rask og trygg innsjekkingsopplevelse.
   7. Velkomstmeldinger: Et besøkssystem gir også muligheten til å gi besøkende en personlig velkomstmelding ved innsjekking. Denne meldingen kan inkludere viktig praktisk informasjon, som anvisninger til møterom, instruksjoner for parkering eller annen relevant veiledning. Dette gjør opplevelsen for besøkende enda mer positiv og hjelper dem med å føle seg velkomne og godt ivaretatt fra det øyeblikket de ankommer. Velkomstmeldinger kan også bidra til å unngå unødvendige spørsmål og forvirring, og dermed effektivisere resepsjonsprosessen ytterligere.

   Avslutningsvis er implementering av et besøkssystem eller Digital Resepsjon et smart valg for bedrifter som ønsker å forbedre sikkerheten, strømlinjeforme driften og forbedre den generelle opplevelsen for besøkende. Kostnadsbesparelser, varslinger, besøksbevis og muligheten til å benytte eget utstyr.
   Dere kan lese mer om systemet her: https://www.gjestin.no

   Gjestin Besøkssystem er utviklet og driftes av Lambda Digital. Dere kan lese mer om Lambda Digital her: https://www.lambdadigital.no

   Meld deg opp til vårt nyhetsbrev

   Få tidlige oppdateringer og informasjon hver gang det skjer noe spennede